Exeter Phoenix announces new design commission

This summer it is all change at Exeter Phoenix!

Throughout the summer months, big changes are happening at the city-centre arts venue with major refurbishments being made to the venue’s foyer, galleries, auditorium seating and toilets.

The venue is looking for input from the creative community to help make these changes a reality.

A Design & Build Commission is being offered for the creation of a striking, robust and practical design feature to welcome visitors into the building. The new box office and reception feature will reflect the venue’s character as a contemporary and creative arts venue.

The wider project has been made possible thanks to funding from Arts Council England and The Foyle Foundation. The refurbishment project will see an expansion of the main gallery spaces, the installation of a glass vestibule to the front of the building, and improvements to the visitor facilities.

The deadline to submit your proposal for the Design & Build Commission is Monday 21st May, with the installation of the structure to take place later in the summer. Find out more about the commission here or by emailing art@exeterphoenix.org.uk